Werken Bij OAKK Capital Partners

Innovatie IT-professionals, gedreven accountmanagers, creatieve marketinggoeroe ’s, tot op het bot gemotiveerde studenten.

Het zijn de mensen waarvan wij geloven dat ze samen met ons mee gaan groeien. Groeien doen we immers OAKK samen.

Herken jij jezelf hierin? Wacht niet langer, solliciteer nu en start je carrière bij OAKK!

Naast werken OAKK plezier?

Bij OAKK staat een fijne werkomgeving centraal. Dit betekent dat er naast hard werken ook aandacht is voor ontspanning en sociale activiteiten met je collega’s.

Regelmatig organiseren we borrels, barbecues en zelfs leerzame (ski)trips om de band onder onze collega’s te versterken.

Vitaliteit is daarbij een belangrijk onderdeel van onze cultuur en we stimuleren onze medewerkers om samen te sporten, of het nu gaat om een potje padel of een gezamenlijke training in de sportschool in het WTC.

Door onze aandacht voor een fijne werkomgeving en het versterken van de banden met collega’s, creëren we een werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen bij OAKK.

OAKK, de partner voor financieel adviseurs:

Bij OAKK dragen we bij aan een financieel zekere toekomst voor onze klanten. Samen met onze financieel adviseurs zorgen we ervoor dat onze klant zijn of haar (financiële) doelen kan bereiken. Dit bereiken we door het aanbieden van gedegen vermogensbeheer en vooruitstrevende IT-ontwikkeling.

Door de combinatie van vermogensbeheer, IT en zakelijke consultancy voor de financieel adviseur, kom je in een dynamische wereld terecht die zelden verveelt. Doordat ons concept enorm aanslaat in de markt, zijn wij in meerdere vakgebieden op zoek naar gedreven mensen die groei en dynamiek omarmen. Wanneer zullen we kennis maken?

Het OAKK team

Recente vacatures

Consultant
Medior/Senior Python ontwikkelaar
Junior consultant
Deskaccountmanagement & Marketing Support
OAKK op zoek naar een Sales stage?